1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Pokemon Go Sniper 2 v1.1.1(Softban Protection/autosniper feature)

Discussion in 'Pokémon GO' started by Diege, Aug 8, 2016.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Diege

    Diege Guest

    Enjoy and capture how many Pokemon you want.


    Instructions:

    1.)Download the file(PokeSniper).
    2.) Extract the file.
    3.) Click edit the "user"
    4.) In <DefaultLatitude> Your Latitude Correct </ DefaultLatitude> <DefaultLongitude> Your Right longitude </ DefaultLongitude>
    5.) Choose your login method: Google or PTC.
    6.) <PtcPassword> pw </ PtcPassword> <PtcUsername> username </ PtcUsername> <GoogleUsername> Your-email </ GoogleUsername> <GooglePassword> pw </ GooglePassword>
    7) Close and save.
    8.) first Open "Registerurl" and give administrator permission.
    9.) Open the application "PokeSniper2" Enter "Y", comfirm.
    10.) Go to the website: "Pokesniper" and click "SnipeMe".
    11.) Enjoy and use this tool with caution, because you are at risk of banishment.

    Note * I will leave this program (QuickSpin) and the setting is similar to the previous program, do so and you will be protected from banishment.


    Credits To:

    [​IMG]
    Warning: Niantic added new SOFT -Ban .
    Please do not capture many pokemon too aggressively , wait minutes before taking another pokemon .


    Link: Removed , read the last post .

    [​IMG]
     
    #1 Diege, Aug 8, 2016
    Last edited by a moderator: Aug 14, 2016
    gaerli, Justzick, BenzZer and 5 others like this.
  2. Xalli

    Xalli Advanced Member

    Joined:
    May 29, 2016
    Messages:
    46
    Likes Received:
    6
    Is this a program for pc or android?
     
  3. Diege

    Diege Guest

    PC
     
  4. RECCAX2008

    RECCAX2008 Member

    Joined:
    Sep 11, 2015
    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
    4.) In <DefaultLatitude> Your Latitude Correct </ DefaultLatitude> <DefaultLongitude> Your Right longitude </ DefaultLongitude>

    sorry may i know how can i know where my lat n log?
    if may location in thailand, can i capture pokemon from london?
    i play using pc...
     
  5. Diege

    Diege Guest

    You will not have problems with IT,
    but if you want to ensure , use the QuickSpin , the setting is the same.
    For YOUR long / lat use this: Latitude and Longitude Finder on Map Get Coordinates
     
  6. RECCAX2008

    RECCAX2008 Member

    Joined:
    Sep 11, 2015
    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
    Thanks...
    its working like a charm... (y)(y)(y)
     
  7. Diege

    Diege Guest

    Enjoy !! :):):)
     
  8. rexmod

    rexmod New Member

    Joined:
    May 8, 2016
    Messages:
    4
    Likes Received:
    8
    Excuse me guys , do you have any tool that auto rename pokemon with high IV ?
     
  9. dayum101

    dayum101 New Member

    Joined:
    Jun 22, 2016
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    yeah tks mate
     
  10. Azfisk

    Azfisk Member

    Joined:
    Jan 11, 2016
    Messages:
    22
    Likes Received:
    0
    why only can use google id? can i use id ptc instead of google main
     
  11. thi344

    thi344 New Member

    Joined:
    Aug 11, 2016
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    I made all the correct process, but when i click in Snip Me! , nothing happens..
     
  12. Diege

    Diege Guest

    You have to first open the " registerurl " for this to work .:)
     
  13. Diege

    Diege Guest

    Try this : Pokemon Go IV Calculator
     
  14. Diege

    Diege Guest

    no , you can set according to your login method : google / ptc, both are supported.
     
  15. Feily

    VIP

    Joined:
    Jun 1, 2015
    Messages:
    112
    Likes Received:
    1
    lets say im in Singapore and i saw the snipe me got a lapras i wanted in US. wont i be suspected if i got a lapras in US then went back to singapore.
    how to avoid getting suspected?
     
  16. Azfisk

    Azfisk Member

    Joined:
    Jan 11, 2016
    Messages:
    22
    Likes Received:
    0
    Soo . Me alrd use quickspin and shud be unbanned ..i try catch lapras and snorlax they still got away .. how i still softbanned @@
     
  17. Diege

    Diege Guest

    You must set up according to your real coordinated , you are not soft -ban .
    Make sure you put the correct coordinates .
     
  18. Diege

    Diege Guest


    No problem, you can capture any pokemon since you do not forget to put your actual location .
    Use the QuickSpin to protect you from a possible soft -ban .
     
  19. Isabellabr

    Isabellabr Advanced Member

    Joined:
    Sep 2, 2015
    Messages:
    102
    Likes Received:
    57
    working like a charm tyvm ;)
     
  20. Feily

    VIP

    Joined:
    Jun 1, 2015
    Messages:
    112
    Likes Received:
    1
    I'm confuse when you said since you do not forget to put your actual location?

    So I should always make sure I put my actual location?
     
Loading...
Similar Threads - Pokemon Sniper 1(Softban
  1. Dev Prince
    Replies:
    0
    Views:
    240
  2. Niel Renzo Luis
    Replies:
    1
    Views:
    557
  3. Sabo
    Replies:
    1
    Views:
    1,274
  4. Isabellabr
    Replies:
    6
    Views:
    2,239
  5. adjie90
    Replies:
    21
    Views:
    12,432
Thread Status:
Not open for further replies.
  • About Us

    Android Republic - Android Game Hacks - Offering only the most advanced and exclusive android hacks, protections like Xigncode are easily bypassed by our team.

    Exclusive Android hacks, android protections cracked, only the best available games, here you will find only the best games such as Kritika, Summoners War, Raven, Dragon Striker, Avabel, Evil Bane, 7knights and seven knights, Darkness Reborn, Soul Seeker all fully hacked and waiting for you! easy xigncode and dxshield bypass too!, way better than alpha gamers or alphagamers no need for booster or root, simple the best android cheat apk available.