Approved Survey tentang VIP

Adakah anda pernah melanggan VIP?


  • Total voters
    7

cryo1280

Malaysian Support
Staff member
Team AR
Aug 14, 2019
315
Terlebih dahulu, kami ucapkan salam sejahtera kepada rakan2 sekalian. Saya dan @zeroswat adalah Malaysian Support yang baru.

Kami menggantikan @Jacknator, beliau dah jadi modder sekarang & kami ucapkan selamat maju jaya serta terima kasih atas tunjuk ajar Jack.


Merujuk kepada tajuk thread iaitu survey tentang VIP, kami nak kenal pasti serba sedikit tentang langganan VIP oleh rakan2 sekalian.

Kami minta rakan-rakan sekalian tolong undi kat poll atas thread ni. Tolong pilih ya atau tidak. Lepas tu tolong reply thread ni berdasarkan apa yang dinyatakan di bawah.

  1. Kalau anda pilih ya, tolong nyatakan tempoh anda langgan VIP ( 1 bulan / 2 bulan etc) dan kenapa anda berhenti melanggan VIP.
  2. Kalau anda pilih tidak, tolong nyatakan sebab / faktor2 anda memilih untuk tidak melanggan.

Kalau ada apa2 cadangan untuk kami, pun boleh sertakan sekali dgn reply anda. Kalau ada apa2 pertanyaan lain, boleh pm saya atau @zeroswat.
 

zeroswat

Malaysian Support
Staff member
Team AR
Nov 27, 2016
442
dipersila beri perdapat anda wahai sahabat kalian, terima kasih