Approved Survey tentang VIP

Adakah anda pernah melanggan VIP?


  • Total voters
    32

cryo1280

Retired
Retired
658
08/14/19
258
Thread Author
Terlebih dahulu, kami ucapkan salam sejahtera kepada rakan2 sekalian. Saya dan @zeroswat adalah Malaysian Support yang baru.

Kami menggantikan @Jacknator, beliau dah jadi modder sekarang & kami ucapkan selamat maju jaya serta terima kasih atas tunjuk ajar Jack.


Merujuk kepada tajuk thread iaitu survey tentang VIP, kami nak kenal pasti serba sedikit tentang langganan VIP oleh rakan2 sekalian.

Kami minta rakan-rakan sekalian tolong undi kat poll atas thread ni. Tolong pilih ya atau tidak. Lepas tu tolong reply thread ni berdasarkan apa yang dinyatakan di bawah.

  1. Kalau anda pilih ya, tolong nyatakan tempoh anda langgan VIP ( 1 bulan / 2 bulan etc) dan kenapa anda berhenti melanggan VIP.
  2. Kalau anda pilih tidak, tolong nyatakan sebab / faktor2 anda memilih untuk tidak melanggan.

Kalau ada apa2 cadangan untuk kami, pun boleh sertakan sekali dgn reply anda. Kalau ada apa2 pertanyaan lain, boleh pm saya atau @zeroswat.
 

zeroswat

Malaysian Support, Hit Me
Language Support
826
11/27/16
253
Thread Author
dipersila beri perdapat anda wahai sahabat kalian, terima kasih
 

promicent

New User
29
05/24/18
1
Thread Author
Bercadang baru first time nk beli vip ni hanya untuk CoD Mobile dan Marvel Champion. Tapi nk tanya sikit, sape kt sini dah guna CoD Mobile Garena vip mod? ada yang pernah kene ban x?

Edit: dah beli pun... baru first time ni harap2 best sbb main point memang beli utk CoD Mobile Garena
 
Last edited:

zeroswat

Malaysian Support, Hit Me
Language Support
826
11/27/16
253
Thread Author
Bercadang baru first time nk beli vip ni hanya untuk CoD Mobile dan Marvel Champion. Tapi nk tanya sikit, sape kt sini dah guna CoD Mobile Garena vip mod? ada yang pernah kene ban x?

Edit: dah beli pun... baru first time ni harap2 best sbb main point memang beli utk CoD Mobile Garena
For CoD, already have people been ban using the mod. Dinasihat jangan guna lagi mod sehingga kita bypass anticheat depa
 

promicent

New User
29
05/24/18
1
Thread Author
For CoD, already have people been ban using the mod. Dinasihat jangan guna lagi mod sehingga kita bypass anticheat depa
ohh ye ke... sbb ada baca gak psl depa tgh buat extreme ban wave skrng .hmm dah beli pun ni. xpe la mod lain ada lagi
 

zeroswat

Malaysian Support, Hit Me
Language Support
826
11/27/16
253
Thread Author
ohh ye ke... sbb ada baca gak psl depa tgh buat extreme ban wave skrng .hmm dah beli pun ni. xpe la mod lain ada lagi
U can try other game mod as well. For now don't used the COD MOD yet since its not safe
 

shiroz

VIP
37
01/31/17
15
Thread Author
I dah pakai vip mod 6 bulan. Tapi skrng baru tahu ada system baru, game tu dah masuk vip trusted, kalau bulan nov i tak dapat main game tu ffbe wotv, i mungkin consider henti dah service ini, pasal itu game i join vip service,sedih nak henti service ini...i tahu tak boleh buat apa, itu tunggu mod pilih memang tengok nasib.
 

KiraTakuto1

Member
99
11/20/17
17
Thread Author
Estube serca de 9 meses siendo vip creo al comienzo todo era perfecto pero luego dejaron de sacar más mods y uno al terminar de probar la mayoría de los juegos de su catálogo saca sus preferidas aunque al final solo me quede con el kof all star aún valía la pena pero luego vino la subida de precio que aunque no fue mucho era un lujo que no me podía dar más en fin de año pero luego de casi 3 meses sin vip decidí renovar la licencia ya que e visto nuevos juegos en su catálogo
 

zeroswat

Malaysian Support, Hit Me
Language Support
826
11/27/16
253
Thread Author
Estube serca de 9 meses siendo vip creo al comienzo todo era perfecto pero luego dejaron de sacar más mods y uno al terminar de probar la mayoría de los juegos de su catálogo saca sus preferidas aunque al final solo me quede con el kof all star aún valía la pena pero luego vino la subida de precio que aunque no fue mucho era un lujo que no me podía dar más en fin de año pero luego de casi 3 meses sin vip decidí renovar la licencia ya que e visto nuevos juegos en su catálogo
Awak Di ruang yang salah bro
 
Top Bottom