Tentang pembelian VIP secara berkongsi

CheckMate

Member
Jun 4, 2016
171
Hello guys.. Mmg ad sesetgh kes buat cmni sbb kmgkinan x ckup duit katernyer... jadi kene kating2.. Tp betul dah tu apa yang dikatakan oleh @Jacknator .. Bila da share ni semua masalah kene tggung dgn kepala yg share vip tu... Pling pnting kene igt hnya 2 devices je maksimum...
@Jacknator ,mmg xde ke vip kl tuk 3 bulan sekali ke?..?
 

Jacknator

Junior Modding Team
Junior Modding Team
Oct 5, 2015
4,697
Tong2 rasa murah sikit hehe, 3 bulan takda boss nnt byk masalah. Contoh klau korang fokus 1 game tu je pastu game tu closed, rasa menyesal lak. Pastu mula nk refund la bagai, so tak nk pening kan kepala sesapa elok maintain 1 bulan sahaja :D
 
  • Like
Reactions: AWENG and CheckMate

CheckMate

Member
Jun 4, 2016
171
Tong2 rasa murah sikit hehe, 3 bulan takda boss nnt byk masalah. Contoh klau korang fokus 1 game tu je pastu game tu closed, rasa menyesal lak. Pastu mula nk refund la bagai, so tak nk pening kan kepala sesapa elok maintain 1 bulan sahaja :D
Aa kan btoi jgk.. ttbe game tu closed pastu mula la sedey kan... tp kan bg kawe bnyk lagi kot game len boleh main... hahahaha berlambak.. kawe ni aa smpai x ckup memory men game VIP.. semua game try... RPG,Shooting.. Game2 card mmg kawe main.. Hah.. ni nk tnya.. Crisis Action tu mcm lmbt lagi je n update... Kawe nk update rank ni.. Men rpg aje.. nk test FPS plak...
 
  • Like
Reactions: AWENG

Jacknator

Junior Modding Team
Junior Modding Team
Oct 5, 2015
4,697
Haha sesetengah org main 1 game je sebab tu diorg rasa mahal, byk lg game lum update. Kne tgu turn hehe
 

ChiefMaster1010

Retired
May 12, 2016
5,944
disini VIPnya 30 hari bukan 1 bulan.
karena 1 bulan ada 28 hari, 30 hari dan 31 hari.
 
  • Like
Reactions: Jacknator