Approved VIP percuma (Raya edition)

Status
Not open for further replies.

Jacknator

Junior Modding Team
Junior Modding Team
Oct 5, 2015
4,697
Salam,
Sempena bulan ramadhan ni, saya nak berkongsi kan sedikit rezeki (VIP 1 bulan utk seorang pemenang).

Ciri kelayakan
  • Warganegara Msia
  • Belum pernah merasa VIP ( maaf bagi peluang pd yg belum mencuba )
  • Facebook akaun
Arahan
  1. Post ke wall FB anda dan nyatakan kenapa anda nak sgt game di VIP (Tak perlu formal, ayat just santai je)
  2. Serta kan link www.androidrepublic.org di dlm wall anda
  3. Pasti kan wall posting anda di set Public/Umum
  4. Selepas siap post, copy dan paste link disini
Pemenang akan di pilih melalui Share, Like & Comment yg paling byk.

Tarikh tutup sehingga 24 JUN ( raya ke-10 sbb time ni baru abis beraya :D )
 

GoD DrAg0nZ

New User
Feb 10, 2018
8
random pick kat sini je xboleh ke? huhuhu..nak vip..game yg aku main kat vip section.
 

zeroswat

Malaysian Support
Staff member
Team AR
Nov 27, 2016
446
Nak rasa vip. Tak pernah rasa vip pun. Dekat raya dah kasi je macam duit Raya
 

Jacknator

Junior Modding Team
Junior Modding Team
Oct 5, 2015
4,697
Tahniah @zeroswat

boleh claim (PM saya) dlm masa 7 hari selepas posting ini, sekiranya tidak di claim sy akan bg org lain.

Pada yg lain, jgn risau masih ada peluang akan dtg.
Atau anda ada idea2 yg menarik utk giveaways, sila PM saya.
Hehe terima kasih
 
Status
Not open for further replies.