BANLAR HAKKINDA OKUYUNUZ LÜTFEN

Status
Not open for further replies.

Mikaeltr

Active Member
174
10/15/17
54
Thread Author
Merhaba Arkadaşlar siz bu aboneliği aldığınızda hile kullanmak için alıyorsunuz ve bildiğniiz üzere hile kullanmak her oyunda ban sebebidir bizim ban açabilme veya onun gibi bir yetkimiz yok malesef size tavsiyem abartmadan kullanmanız ve başka kullanmadığınız bir üyelik ile hile hakkında herşeyi keşfedip ondan sonra asıl üyeliğinizde kullanmanız olur bu yöntemle ban yeme riskinizi azaltmıs olursunuz.Ama unutmayın herzaman ban riski vardır bu hile ile alakalı bir durum değil sizin kullanımınız ve oyun yetkililerinin verdiği dikkat ile alakalıdır.

Kardesim dunden beri urasiyorum bir turlu olmuyor king root ta 30 a kdr yukluyor sonra birden 100 yapiyor failed diyo kingoroottada 90 a kdr gelio telefon kapanip aciliyo failed dio telefonum htc desire 816 surum 6.0 marsmallow bi bilgin varsa lutfen yardimci ol

Benim eski hesabi vardi ama oyunda değil ban yedim ama acmadilar ne için attıklarını da hatirlamiyorum

Selamun aleyküm ben vip alacağım konu ile ilgili bana yardımcı olurmusunuz ne yapmam gerekiyorsa

Selamun aleyküm ben vip alacağım konu ile ilgili bana yardımcı olurmusunuz ne yapmam gerekiyorsa

Özelden yardımcı oldum size eğer başaramadınız ise tekrar yazınız lütfen yardımcı olmaya çalışacağım

samsung sm c7000 e root bir turlu atamadik 2 senedir telefon normalde en son guncellemeyi bile aldi 8.0

Selamün aleyküm hocam birşey soracağım age of magic hilesi yapılıyor mu bir yardımcı olabilir misiniz sizin bu program lar işe yarar mı

Merhaba Arkadaşlar siz bu aboneliği aldığınızda hile kullanmak için alıyorsunuz ve bildiğniiz üzere hile kullanmak her oyunda ban sebebidir bizim ban açabilme veya onun gibi bir yetkimiz yok malesef size tavsiyem abartmadan kullanmanız ve başka kullanmadığınız bir üyelik ile hile hakkında herşeyi keşfedip ondan sonra asıl üyeliğinizde kullanmanız olur bu yöntemle ban yeme riskinizi azaltmıs olursunuz.Ama unutmayın herzaman ban riski vardır bu hile ile alakalı bir durum değil sizin kullanımınız ve oyun yetkililerinin verdiği dikkat ile alakalıdır.

Darkness Rises için sitede modlu apk gördüm aktif olarak çalışıyormu o apk şu anda ? oyun 1.19 versiyonda ama modlu apk da versiyon yazmamışlar.

Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom