Darkness Reborn oynayan arkadaşlar

Status
Not open for further replies.
yok abi artık bunlardan bi cacık olmaz kendi başımızın çaresine bakalım. bi müslüman çıkıp açıklama bile yapmıyo.

vip geldi ama bilmiyorum bu sorun sizlerdede varmı. bende eskisi gibi atma olayı var en fazla 5 dakka oynayabiliyorum.

Arkadas 1.51 cikmis kurduk bir oyun bile oynatmiyo hemen atiyo yine ayni sorun sikecem bole isi 8 gundur bosa gidiyo

Su admine yazmayi bilen dilinden anlayan bir musluman solesin atiyo diye bide su kaybolan zamani geri versinler eklesinler

Oyundan devamli umi atiyir yoksa aradami atiyor vip ona gore alicam bilgi verirmisiniz arkadaslar

Sürümü guncelledik sürekli oyundan atıyor lisanssız oynasak daha iyi. 2 dk oynayamiyorum oyunu. Admine mesaj atmayi bilen varsa iletsin bu sorunu. Boyle rezillik olmaz. Hem zaman hemde verdigimiz para boşa gidiyor

Üyelere 5 günlük telafi eklenecektir oyundan atma sorunuyla ilgileniyor modlayan arkadaşlar

Arkadaslar oyundan atma sorunu sikil tuslarinda olmuyo ana ates tusuna bastigimiz an atiyo belki yardimi olur sadece sikil tuslarini kullanarak oynadim 5 oyun atmadi bir kez ana ates tusuna bastim aninda atti

ben şu an normal oyunu kurdum oynuyorum. lisansla oynamak mümkün değil.
bu arada çalışmaları yanıltmayalım bende ana tuşa dokunmadan bile atıyor. hatta şöyle söyliyim arkadaş puanı toplarken bile attı. hatta böyle kasabada avare avare beklerken bile attı. labirent boss imkansız zati.
bide 5 gün telafiyle gönlümüzü almaya çalışmayın. gönül almaktan çok keriz yerine koymak gibi oluyor. herkes biliyorki 5 gün değil bu. 16 ağustosa kadar vipim var aldığıma alacağıma pişman oldum. üstte yazdığım sorun yeni bir sorun değil. 2 sürümdür aynı sorunu yaşıyoruz sallam seyit oynuyorduk işte.

Yani kısaca lisans almayın deniyor bize, 12 gün kaybet (ve hala devam ediyor) ama 5 gün eklensin şaka gibi. Apk çalışmıyor ama lisansın süresi eriyip gidiyor. Ayın yarısını kaybettik zaten, sizinkiler bu gidişle 15 gün daha çözemez yani bu ay yalan oldu. Verdiğimiz para ne olacak iade edecek misiniz peki? Ben söyleyim HAYIR! Sizin adamlar beceremiyor bu işi cidden!

Last edited:
Apk bugün update edilmiş ama değişen bişey yok hala oyundan atıyor:rage:

Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom