Darkness Reborn Sorunu

Status
Not open for further replies.

Umydn

New User
25
07/04/16
4
Thread Author
Merhaba,

Bugün itibariyle 13. güne girdik ve apk'da hala değişen bişey yok sürekli atıp duruyor. Adamakıllı biri çıkıp bize bir açıklama yapacak mı yoksa "bunlar nasıl olsa keriz, beklerler" deyip sallamamaya devam mı edeceksiniz? Lisans süresi boşa gidiyor ve bir kişi bile çıkıp ilgilenmiyor ve haklıymışsınız gibi açtığımız başlıklar da kilitlenip kapatılıyor. Ya paramızı iade edin yada apk düzelinceye kadar lisansı dondurun. Veya tüm facebook gruplarında bu rezilliği paylaşıp tüm Türklerin ve yabancıların lisans almasını engelleriz. Acilen biri çıkıp adamakıllı açıklama yapsın veya gereken ne ise onu yapsın yetti artık!! :rage::rage::rage:

Arkadaşlar,

Siz de lisans almayın veya yeniletmeyin, resmen keriz yerine konuluyoruz ve paramız boşa gidiyor.

Ben almamaya karar verdim duzelene kadar anca duzeltirlerse aliriz ve sunu diyiar bu konu ile ilgili utanmadan samsung s8 de denemisler atmiyirmus hahah 3500 4000tl oyun icin telefonmu degisicez hepten sacmaladilar

Kesinlikle artik bende almahi dusunmuyorum.paramizla rezil oluyoruz
Oyun oynayamaz hale.geldik verdigimiz paraya yazik sizlerde almayin kendilerine satip oynasinlar ...

Arkadaşlar Sorun çözüldü gibi sonunda.Ben defalarca ilettim oyunu modlayan kisiye ama yanlis anladi sanirim.Sitenin yoneticisi ile konustum ve şuan sorunu halletmis gozukuyor

Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom