B bulent0834 New User Dec 4, 2016 19 Visit site Oct 15, 2017 #1 Dünden beri vip bekliyorum henüz verilmedi yöneticiler izindemi bilgisi olan varmı izindelerse kime atıcaz mesaj yada hafta sonu diyemi uzadı
Dünden beri vip bekliyorum henüz verilmedi yöneticiler izindemi bilgisi olan varmı izindelerse kime atıcaz mesaj yada hafta sonu diyemi uzadı
Mikaeltr Active Member Oct 15, 2017 174 Visit site Oct 16, 2017 #2 Bende bekliyorum 2 gündür yeni üyeyim. Hesabım aktif edilirse Vip alacağım ama hala aktif edilmedi
Mikaeltr Active Member Oct 15, 2017 174 Visit site Oct 16, 2017 #3 Lisans ile sadece h3yf00l mu ilgileniyor kaç gibi geliyor nasıl ulaşabiliriz. Üyelik aldım ama vip olmayı bekliyorum
Lisans ile sadece h3yf00l mu ilgileniyor kaç gibi geliyor nasıl ulaşabiliriz. Üyelik aldım ama vip olmayı bekliyorum
G GneoSynapsis Retired Retired Jul 13, 2015 60 Visit site Oct 19, 2017 #4 Beyler h3yf00l meksikada yasadigindan arada baya bi saat farki var oyuzden gec onaylaniyor vip uyelikleriniz
Beyler h3yf00l meksikada yasadigindan arada baya bi saat farki var oyuzden gec onaylaniyor vip uyelikleriniz
Mesutbaba New User Dec 21, 2016 8 Visit site Nov 5, 2017 #5 Darkness rebornda lisans kullaniyorum son guncellemeyle hasar yansitma diye bi ozellik getirildi. Zindanda hasar yansimasina sahip karakterlerde lisans ise yaramior ilgilenirseniz iyi olur
Darkness rebornda lisans kullaniyorum son guncellemeyle hasar yansitma diye bi ozellik getirildi. Zindanda hasar yansimasina sahip karakterlerde lisans ise yaramior ilgilenirseniz iyi olur