Site çok sessiz

Twosidee

New User
21
07/30/20
5
Thread Author
Sitenin uzun süredir takipçisiyim halada öyle kalıcam ancak site ölü gibi duruyor bunun sebebini anlamadım ya paylaşılan modlarin hakkı verilmiyor yada site yok olucak bu gidişle ben bile bu siteyi 2 sene unuttum aklıma başka siteden hile indirirken linkten buldum

Sessiz değil sadece kullanıcılar ihtiyaçlarını karşılayıp gidiyorlar. forumda farklı kategoriler gerekiyor insanların vakit geçirmesi için ama nasıl olur bilemiyorum.

Türk VIP kullanıcıların çoğu arkadaş oldu birlikte buluşmalar vb düzenliyorlar son 5 yıldır. Oyunları indirmek ve güncelleme için VIP uygulamasını kullanıyorlar siteye pek gerek kalmıyor duyurular harici.

Türk VIP kullanıcıların çoğu arkadaş oldu birlikte buluşmalar vb düzenliyorlar son 5 yıldır. Oyunları indirmek ve güncelleme için VIP uygulamasını kullanıyorlar siteye pek gerek kalmıyor duyurular harici.
Çok kötü ama hocam ya yeni gelenler hiç haberdar olmuyor bu gibi şeylerden

Çok kötü ama hocam ya yeni gelenler hiç haberdar olmuyor bu gibi şeylerden
Haklısınız, Bir telegram grubumuz vardı bütün Türkler için fakat birkaç arkadaş mahvetti ortamı, o yüzden insanlar daha fazla gruplaşmaya başladı kendi aralarında artık toplanma vb yapmıyoruz.

Size önerim 4 kişilik cihaz almak olur, çevrenizdeki 3 kişiyle birlikte 200'den fazla oyunu deneyebilir gerekirse oyun içi sohbetten kendinize grup bulabilirsiniz.

Mantıklı aslında bunu yaparım büyük ihtimal ama dediğim gibi bizim türk millleti herşeyi suistimal etmeye açık site her ne kadar iyi olsada sohbetsiz çok kötü oluyor arada bir tag açmak lazım

Back
Top Bottom