Telefonuma root atılmıyor?

furkankivci

New User
16
01/31/18
3
Thread Author
Beyler merhaba ben vip kullanıcı olacaktım fakat oynayacağım oyun mobile legends bu oyunu vip oyunlarda inceledim dip not düşmüşler sanırım telefonun rootlu olması gerekiyor sanırım uzun bir süredir root atmaya çalışıyorum ama başaramadım root ile ilgili herhangi bir bilginiz varmıdır telefon modelim samsung j5

Mobile Legends:Bang Band için root atmanıza gerek yok diye not alınmış. Telefonunuza root atmadan da oyunu yükleyip lisansı kurabilirsiniz diye düşünüyorum

Mobile Legends:Bang Band için root atmanıza gerek yok diye not alınmış. Telefonunuza root atmadan da oyunu yükleyip lisansı kurabilirsiniz diye düşünüyorum

Kusura bakmayın hocam inglizcemin olduğu kadar çevirdim. Hocam peki bir sorum daha var bu vip üyelik almak için Türkçe konuyu okudum fakat pek bir anlam çıkaramadım amazondan 20 euroluk hediye kartı alıp konuda etiketlediğiniz kişiyle iletişime geçip ona teslim mi edeceğiz?

Ayrıca hocam mesela bu vip i 2 kişi aldık diyelim 2 kişi vip oyunları kullanabiliyormu yoksa tek kişiye ait mi?

lisansı tek cihazda kullanabileceğin için 2 kişi de alsanız tek üyelik tek oyun olur

Back
Top Bottom