Apkdownload New User Jan 6, 2018 47 Visit site Jul 12, 2020 #1 Selam dostum şu toast message nasıl yapılıyor yardımcı olur musun hani apk'ya girince modded bu bilmemne yazan şey varya onu nasıl yapabilirim telefondan yapmak mümkünmüdür öğrenebilirmiyim?
Selam dostum şu toast message nasıl yapılıyor yardımcı olur musun hani apk'ya girince modded bu bilmemne yazan şey varya onu nasıl yapabilirim telefondan yapmak mümkünmüdür öğrenebilirmiyim?
Jayrei Türkçe Destek Language Support Jun 6, 2016 2,049 Visit site Jul 12, 2020 #2 Youtube'a ''how to change toast message'' yazarak öğrenebilirsin. Apk editor pro kullanılabilir.
OP OP Apkdownload New User Jan 6, 2018 47 Visit site Mar 31, 2021 #3 Jayrei said: Youtube'a ''how to change toast message'' yazarak öğrenebilirsin. Apk editor pro kullanılabilir. Click to expand... yine de pek anlamadım :/
Jayrei said: Youtube'a ''how to change toast message'' yazarak öğrenebilirsin. Apk editor pro kullanılabilir. Click to expand... yine de pek anlamadım :/
Jayrei Türkçe Destek Language Support Jun 6, 2016 2,049 Visit site Mar 31, 2021 #4 Apkdownload said: yine de pek anlamadım :/ Click to expand... Anlamayana kadar izlemeniz daha mantıklı, toast mesajı koduna göre kolay-uzman programlama dili bilgisi (c#, c++) isteyebilir.
Apkdownload said: yine de pek anlamadım :/ Click to expand... Anlamayana kadar izlemeniz daha mantıklı, toast mesajı koduna göre kolay-uzman programlama dili bilgisi (c#, c++) isteyebilir.