Vip inceleme Türkçe 🇹🇷

zoom5

New User
8
10/31/20
2
Thread Author
Merhaba arkadaşlar 1 aydır kullandığım ar vip ile ilgili görüşlerimi sizlerle paylaşmak istiyorum
Öncelikle ben vip üyeliği marvel şampiyon turnuvası için satın aldım program Türkçe dil desteği ile geliyor ve kurulumu oldukça basit. Gerekli izinleri veriyorsunuz ve herşey otomatik kuruluyor
Oyun içerisinde saldırı ve zırh seviyesini arttırma şansınız var hesabınızın durumuna ve elinizdeki hero çeşitliliğine göre oynayacağınız bölümde ayarları abartmadan yaptığınız takdirde sorunsuz bir oyun keyfi sizi bekliyor
Oyun her güncelleme aldığında vip ekibi anında güncelleme yapıyor ve tesbit edilme riski yüzde 1 diyebilirim hiçbir şekilde oyunda donma kasma yapmıyor ödeme şekli olarak Türkiye de PayPal olmadığı için Türkçe destek de jayrei admin ile irtibata geçiyorsunuz ve kendisi oldukça kibar ve yardımsever birisi ödeme yapıldıktan sonra anında vip seviyesine geçmenizi sağlayacak kodu veriyor ve size indirme vip uygulamasını indireceğiniz linki de gönderiyor güvenilir gir bir platformda hiçbir tereddüt olmadan vip satın alıp kullanabilirsiniz

Thank you for your review, I've added 1 day of VIP to your account. @zoom5

Back
Top Bottom