Darkness Reborn oynayan arkadaşlar

Status
Not open for further replies.

GneoSynapsis

Retired
Retired
60
07/13/15
24
Thread Author
Arkadaşlar adminle konustum ısrar ettim hepinize +14 gün verecek @unclebob pm atın Türk üyeleri çok sevdiğini ve gecikme için özür dilediğini bazen fixlemenin zor olduğunu belirtti @unclebob'a özel mesaj atın

Tahmini bir tarih veya zaman var mıdır? 1 hafta daha uzarsa aldığımız 14 günün yarısı yine boşa gidecek :(

Oyundan atma problemini soylermisin surekli atmaya basladi lisansli oynamanin tadi kalmadi artik

5 dakikada bir oyundan atmaya başladı, ne yaptıysak düzelmiyor, acil ilgilenilmesi lazım, vipten soğuttu artık.

Valla ben çarların hepsini güçlendiriyorum. Lisansdan kurtulacak kadar güçlenseler yeter. Bu lisans işi iyice çuvallamaya başladı. Kimseye lisans bile satmaya cesaret edemiyorum. Adam arkamdan söver.

Cevap veren de yok, bütün adminlere tek tek pm attım sallayan yok. En son sülalelerine basıcam küfrü o olacak.

Gelen giden varmi darknes icin bilgi alabildiniz mi hic guncelleme konusunda beceremediler bu isi

1 hafta oldu se seda yok bu nedir ag ya bakmaktan biktum buraya cikmismi diye ins kaybolan zamani telafi ederler

Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom