[Attachment removed from Quotes]
Name: Neo Monsters
Version: 2.36.2
Android 13 Support: Yes
Root: No
Mod:
1.) unlimited capture even the uncapturable
2.) run away and you win with your capture
3.) unlimited capture chances
4.) capture anything anywhere including online
5.) Unlimited team cost
6.) weak enemies
7.) one-click training to max level
8.) speed up to skip all boring parts
Notes:
1.) uncapturable monsters cannot be used in "online" fights, suggest you to group them in their own team panels. most if not all monsters that you get on "online" fights are uncapturable
2.) Similar to my old mod, I don't do Ultra evolve, so no need to ask. If your monsters already fully evolved, next training will add max +9, enjoy!
3) Bazı modlarda elektrik faturalarının küçük bir kısmını ödemek için reklamlar var, desteğiniz için çok teşekkür ederiz. reklamların bitmesini bekleyin, sağ üst köşedeki kapat butonuna tıklayın. Bu modu kullanan VIP üyeyseniz, bana PM gönderin, ADS olmayan modu sizin için sağlayayım.
Kurulum Adımları:
1.) kurtarma kodunu hatırla, orijinal oyunu kaldır (varsa), modifiye edilmiş APK'yı yükle
2.) Android 6+ kullanıyorsanız oyuna tüm izinleri (bindirme ve depolama) verin
3.) oynamak
4.) GG veya hafıza düzenleme araçlarınız varsa, mod oynamadan önce bunları kaldırın. uyumlu değiller. ADBLOCK uygulamalarını da kaldırın, mod ile çökmelere neden olurlar. VIP üyeyseniz, AR VIP uygulamanızı yüklemeniz yeterlidir; reklamlar kaybolmalıdır
Kilitlenme günlüğünüzü alın ve cihazınızda oyun kilitlenirse bana gönderin:
Nasıl yapılır eğitim videoları | Youtube
Modlarla ilgili güncelleme almak için bu gönderiyi beğenin
PS. Bu mod için başka sitelerde ödeme yaptıysanız, bir an önce geri ödeme talebinde bulunsanız iyi olur! bedavaya sahip olabilirsin
Kredi: BTG ( EMT )
Oyun mağazası :
Google Play mağazası
İndirilenler:
[Gizli İçerik]