Request ウマ娘 プリティーダービー

fernando_ap

Active Member
Jun 4, 2017
236
Visit site
4# and 6# give us good ideas,but it looks like all calculations are on the server.
Net connecting keeps working when you are training.it has a hint in the upper right corner.All the data matches the data on the sever.....
So i guess you can only change the attributes of your local umamusume....

PC DMM BUG

キーボードのL.R.Xを押しながらゲームを起動 サポートを ヒシアマゾン トウカイテイオー シンボリルドルフ ゴールドシップ ナイスネイチャ ミホノブルボン の順 トレーナー名を「ふ」 上記の設定で育成開始するとステータスが超強化されるウマ娘のバグを見つけました!

Attachments

• S__71106564.webp
    S__71106564.webp
    38.3 KB · Views: 94

PC DMM BUG

キーボードのL.R.Xを押しながらゲームを起動 サポートを ヒシアマゾン トウカイテイオー シンボリルドルフ ゴールドシップ ナイスネイチャ ミホノブルボン の順 トレーナー名を「ふ」 上記の設定で育成開始するとステータスが超強化されるウマ娘のバグを見つけました!

コラ

PC DMM BUG

失敗しました。本当にできますか?